SALG AF RESERVEDELE  er overgået til Leif Buller, Snedsted. Tlf.: 20 20 55 72 eller 20 49 20 39 

”Dansk Stoker” Unit´s

CVR. 28655096

Førende på alle felter

DSU 6  &  DSU 10 samt Røggasafkøler
RAK 40/74

” Risikoanalyse”  (EN 303-5  2012)

godkendt af TÜV Rheinland efter afprøvning d. 15/ 7  2013  

”Dansk Stoker” Unit´s

DSU 6 og DSU 10 er monteret med vores DSU brænder (EN 15270) der har faldskakt , med en faldskakthøjde på ca. 750 m/m,  og med en sneglestigning  på 45° dette bland andet  for at få en jævn indføring .

Kedlen har  undertryk , det vil sige at skorstenstræk er i hele kedlen samt i indføringsrøret, det er lovpligtigt at kedlen har undertryk ! 

Dette bevirker at tilbagebrand er fysisk umuligt , samt brandspredning også er fysisk umuligt !

Strømudfald har ingen betydning da der kun tilføres så lille mængde pr. gang at dette ikke kan påvirke hverken temperaturstigning eller for høj CO .

Anlægget skal manuelt genstartes ved strømudfald ,da strøm går til tavle gennem en trykknap til et ”relæ” som kun kan ”holde ” så længe der er konstant strøm , bliver strømmen afbrudt kortvarig eller længere tid er underordnet , der skal manuelt indkobles ! Altså idiotsikring!

Anlæg over 70 kw er forsynet med en 90/60 sikring der er monteret på sneglens indløbskasse , der stopper anlægget ved  90°. Er kun nødvendig over 70 kw.

Overfyldning :

Anlægget er forsynet med en ”koldstop” som er stillet 20° under driftstemperatur.

Det vil sige såfremt anlægget løber tør for piller falder temperaturen og anlægget stopper . EBST 5 lyser rødt og skal manuelt genindkobles på ”Reset” knappen .

Anlæggets styretavle har på højre side for oven en kontakt ”Start” og ”Drift” når koldstop lyser kan anlægget først komme i drift ved at sætte anlægget på ”Start” når anlægget er så høj i temperatur at lyset i ”Koldstop” er slukket , da sættes anlægget på ”Drift”  altså en sikring for overfyldning, da der højest kan være tale om at brændkammer er fyldt med piller , såfremt tages sneglestikket ud , du tænder op i pillerne og om 5 min. er der kun gløder tilbage , da sæt sneglestikket i igen og anlægget kører videre 

Husk at sætte over på  ”Drift” når lampen i ”koldstop er gået ud!

Anlægget kører nu automatisk.

Sikkerhed overhedning:

”Driftstermostat” stopper ve den satte temperatur , skulle den svigte af en eller anden årsag ,så er der EBST 5 der står altid på max  det vil sige at anlægget falder ved 93° og skal manuelt genindkobles yder mere er tilgangsstrømmen til styretavlen forsynet med  en  STB 95° ”Siemens” RAK ST 010 der er fastlåst ved 95° da brydes al strøm til styretavlen og i denne skal en skrue demonteres for at genindkoble anlægget .

Altså  4 stk. uaf hændige af hinanden som stopper anlægget !

Større  sikkerhed kan ikke fordres !

”spændingsvariationer” har ingen indflydelse på blæser eller snegl ej heller tavlen!

Luftmangel:

Blæser forsynet med ”Air svits” , det vil sige såfremt blæser går i stykker og faldende lufttryk da stopper snegletilførsel og temperaturen falder og anlægget slukker på ”koldstop” . Anlægget kan  ikke genstartes  såfremt der ikke er lufttilgang fordi  sneglen ikke kan  kører!  Da ”Air svits” indbygget i blæser  skal være sluttet for at 

T 1 og T 2 for strøm!

Falder luftklappen ned og der ikke kan  tilføres luft da det samme ,”Air svits” kan ikke slutte og anlægget kan ikke køre for der er ikke tilførsel af piller og anlægget går ud!

DSU 6  og DSU 10  er det mest sikre anlæg der er på markedet da vi bestræber  os på ”Sikkerhed” med over 2000 anlæg aldrig har haft tilbagebrand eller brandspredning ! 

Du må aldrig tvangskøre et automatisk anlæg ! Men udskift evt. defekt del!

Vores tlf. er åben alle ugens 7 dage for evt. hjælp.

0045- 74711149 mobil 0045-2049-2039

Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.